remove_action( 'plugins_loaded', 'limit_login_setup', 99999 );
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/akismet/akismet.php:1) in /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/si-contact-form/si-contact-form.php on line 1950

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/akismet/akismet.php:1) in /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/si-contact-form/si-contact-form.php on line 1950
PC Reparationer - Århus PC - Langsom pc - skærm reparation - fejlsøgning

PC Reparationer

Det er nødvendigt med Flash Player og en browser med Javascript support.

Vi udfører alle typer Hardware reparationer til både stationære og bærbare computere:

  • Ram
  • Harddisk
  • Netkort
  • Grafikkort
  • Strømforsyning el. strømstik
  • Tastatur og meget mere

PC reparation ? – Kontakt os nu

Typer af PC Reparationer:

Der er stort set ikke noget ved en stationær pc, der ikke kan skiftes – dog er det blevet flere specielle strømforsyninger til visse mærker såsom Fujitsu og Dell, som kan være svære at få fat i. Hvis din stationær pc er itu, så vil vi altid kunne hjælpe dig til overkommelige priser. Er det en bærbar pc med problemer, vil det ofte kunne betale sig at skifte ram, harddisk, netkort, dvd drev, tastatur, skærm, blæser og strømstik. Dog vil vi altid undgå at skifte bundkortet da det aldrig kan svare sig til en bærbar at skifte i dele og arbejdstid. Der er også usikkerhed forbundet med den dyre reparation i og med andre ting, som ram og harddisk kan være itu på samme tid som da du fik din skade.

Strømstikket i mange bærbare computere er efterhånden lavet så svage at man burde klage til sælgerne – men i langt de fleste tilfælde, hjælper det ingenting. Så er man nødt til at få sin pc skilt ad og få loddet ny DC bøsning på bundkortet. Dette er der ikke mange der tilbyder at lave. Mange vil hellere sælge dig en ny pc til flere tusinde kr. Hos os kan du altid få den lavet for 1.200 kr. Der er nogle ganske få tilfælde, hvor reparation simpelthen ikke er muligt da bundkortet er brændt af der hvor DC bøsningen sidder loddet fast. I disse tilfælde, tager vi blot 200 kr. for at have brugt tid på at konstatere dette for dig. Det er både godt overfor forsikringsselskaber og at du kan komme videre med en ny pc.

Hvis din pc skulle afgå ved døden, så kan vi som regel redde al din data alligevel, gerne som ekstern USB harddisk hvor mapperne er låst op til brug og der er tjekket for virus sådan at du ikke inficere andre computere med den.

Århus PC giver dig altid en pris på reparation som du kan acceptere inden fejlsøgning og reparation udføres. og dvs. du ingen ukendte regninger vil få – du vil altid blive kontaktet undervejs, hvis der skulle opstå en mer-omkostning som du altid vil kunne afslå.

Hvis vi finder ud af, hvad der er galt med din pc og du vælger IKKE at få den repareret, så tager vi 200 kr. i fejlsøgnings gebyr. Dette er gratis hvis du vælger at reparere din pc.