remove_action( 'plugins_loaded', 'limit_login_setup', 99999 );
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/akismet/akismet.php:1) in /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/si-contact-form/si-contact-form.php on line 1950

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/akismet/akismet.php:1) in /var/www/aarhuspc.dk/public_html/wp-content/plugins/si-contact-form/si-contact-form.php on line 1950
Ipad, Iphone og Ipod - Århus PC - Langsom pc - skærm reparation - fejlsøgning

Ipad, Iphone og Ipod

 

Århus PC har valgt at indgå et samarbejde med helloo.dk, som er de billigste og bedste Apple partnere i byen!

Det betyder at du blot skal kontakte dem når du har problemer med din Ipad, Iphone eller Ipod, så får du hurtig, seriøs og billig behandling af dit Apple produkt. Har du ikke et Apple produkt, kan du se mere om anden hjælp her

Læs mere her:

Hvorfor er helloo.dk det rigtige valg for mig?

Det er vi, fordi vi tilbyder totalløsninger. Du kan selv præcis vælge hvilken form for service, som du står og mangler. Hvad end problemet er, så har vi stor mulighed for at hjælpe dig.

Vi yder selvfølgelig GARANTI, på alt hvad vi laver – dog med undtagelse af reparationer af vandskadede telefoner. Ring og fortæl os, hvad vi kan hjælpe netop dig med!

Vi anbefaler større virksomheder at have en fast aftale med os, således at alle medarbejdere kan komme ned med deres iPhone og få den lavet mens de venter. På den måde behøver medarbejderne ikke at undvære deres Iphone, som flere og flere er afhængige af i forhold til deres job.

For at levere så god service som mulig, tilbyder vi også firmaer at blive kreditgodkendte hos os, såfremt de kontakter os med de nødvendige oplysninger.

Vi har mange skoler, forsikringsselskaber og store virksomheder, der bruger vores service. Vi byder alle velkommen – store som små.

Tryk på vores logo for at komme til vores hjemmeside, hvor du kan se mere om vores fordelagtige priser og services.

Du kan også ringe til os på tlf.: 86 13 11 86 eller skrive en mail på dan@helloo.dk

hello.dk hjælper med Iphones, Ipads og Ipods